tirsdag den 21. december 2010

Læder

Jeg er stadig helt vild med læderlook eller rigtige læderbukser. Elsker det rå look man får i sådan et par. Jeg leder stadig efter nogen, som ikke koster en bondegård. 

http://www.trendsales.dk/


Trendsales er en fantastisk side, som jeg bare må ind på engang imellem. Her kan man både købe og sælge nyt eller brugt tøj, og det er tit man kan finde noget vildt lækkert til ingen pris. Jeg har f.eks. købt denne smarte blå blazer for 100kr. Pigen, der solgte den, havde købt den i Krakow, tror jeg, det var. Den kunne være vildt fed til et par slidte tætsiddende jeans og et par gladiatorsandaler.

Jeg går også meget ind for genbrug! Det er altså utroligt, hvad man kan finde. Mit råd er: vær tålmodig og kig ordentligt efter. Jeg var lige ved at gå ud af en genbrugsbutik, selvom jeg havde kigget på en sort blazer på en dukke i vinduet. Jeg ledte netop efter en sort blazer. Dukken var bare stylet som en gammel dame med en rød silkeskjorte med flæser på og en lang sort nederdel, der sad i taljen og så med blazeren ud over. Heldigvis tænkte jeg, at jeg da blev nødt til at prøve den, for hvad nu hvis den var flot på. Og det var den! Den sad som skræddersyet til mig, og lommerne var ikke engang klippet op i den. Ved ikke hvor gammel den var, men den var super smart. Har haft den på 1000 gange til alt muligt og kan slet ikke undvære den. Jeg gav en 50'er for den :)

Chunky knits

Er helt vildt med store chunky strik i alle mulige former og farver. Gør det hele ekstra lækkert og feminint med et læderbælte i taljen som på billedet. Denne vinter skal jeg bare puttes i en masse lag af strik. Har lige købt en striknederdel, så jeg kan holde varmen, og den vil jeg evt. mikse med en oversize hvid top der puffer lidt ud over nederdelen og så med en chunky sølvhalskæde til og en cardigan udover.

søndag den 19. december 2010

http://stylegallery.com/da/

Synes stylegallery.com er en fantastisk side, hvor man kan blive inspireret af andre, der også har passion for mode. Man kan oprette sin egen profil og lægge billeder ud af ens forskellige outfits. Jeg synes, det er et af de bedste steder, man kan finde inspiration til sin stil.

De fedeste øreringe fra Zarah Voigt

Synes det er de fedeste øreringe længe! De er helt sikkert kommet på ønskelisten til jul.

Glimmerpumps

Måtte bare eje dem! Perfekte til et sort festoutfit så de rigtig kan få opmærksomhed.

Sko fra Bianco

Abercrombie & Fitch har åbnet flagship store i København

Abercrombie & Fitch har åbnet en flaghip store på Købmagergade i København. De er kendte for deres oplevelsesbranding. Hos A&F dufter der altid meget stærkt af parfume, og man skal have modelpotentiale for at kunne arbejde hos dem. I butikken i New York er der helt mørkt. Det er en stor butik med flere etager, og musikken er meget høj! Jeg synes selv, at det er ret besværligt at finde frem til noget som helst derinde, men det må virke, for der er tit kø hele vejen rundt om bygningen. Jeg skal helt sikkert ind og se den nye butik i KBH, når jeg engang kommer derover.